امنیت غذایی بعنوان زیربنای امنیت در سایر حوزهها بوده و از ارکان حکمرانی خوب به شمار میرود، این ارزش در اصل سوم و چهل و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی، بیانات امام راحل (ره) و کلام مقام معظم رهبری (مد ظلهالعالی) نیز مورد تاکید قرار گرفته است. در سطح جهانی نیز یکی از اهداف 17گانه توسعه پایدار که در سال 2015 به تصویب رسیده است، دستیابی به «گرسنگی صفر» در سال 2030 میلادی تعیین شده است. این در حالی است که برآوردها نشان میدهد که در سال 2022 میلادی همچنان 820 میلیون نفر در جهان با ناامنی غذایی روبرو هستند. تغییرات آب و هوایی، بیماریهای عالمگیر مانند کووید – 19 و بروز تنشها و مناقشات منطقهای یا جهانی، تهدیدات پیشروی آینده غذا در جهان است. از این رو لازم است تا با بهرهگیری از تجارب جهانی، چالشها و تهدیدات شناسایی و برای رفع یا کاهش تاثیر آنها برنامهریزی شود. انتظار میرود آگاهی از این تجربهها بتواند، راهنمایی برای سیاستگذاران و فرصتی برای بهرهگیری از تجربیات برای ارتقاء شاخصهای امنیت غذایی در ایران باشد.
چهار شنبه 28 تیر 1402 از ساعت 10:00 الی 12:30